Multiplanken Rotterdam

Houten vloeren Rotterdam

Multiplanken doen het goed en wij leveren ze in Rotterdam voor aantrekkelijke prijzen. Er zijn vele mogelijkheden, want de optiek is gelijk aan een massieve plank. Ook kunnen ze in een verouderde versie geleverd worden. Deze multiplank houten vloeren worden ook in Rotterdam goed verkocht. Komt ook omdat deze lamelplank zo goed met een vloerolie bewerkt kan worden. Er ontstaat een prachtige patina. En bij regelmatig onderhoud wordt zo’n eiken multiplank steeds mooier. Multiplank Rotterdam? Vraag het ons.

    

Multiplank Rotterdam kleur

Ook zijn de Multiplanken populair in Rotterdam
Multiplanken aanbiedingen in Rotterdam
Multiplanken of duoplanken razend populair in Rotterdam
Multiplanken steeds in de aanbieding voor Rotterdam
 

Zoals je op bovenstaande afbeeldingen kunt zien kan een multiplank in verschillende tinten geleverd worden. Tegenwoordig zijn de wit- en grijstinten erg populair. Deze kleuren worden steeds mooier naar verloop van tijd. Kom kijken welke kleur het best in jouw interieur past. Een multiplank Rotterdam? Ja hoor. Kom ze bekijken in de alles omvattende houten vloeren showroom.

 

 

Wil je meer weten over deze Multiplank? Klik dan hieronder om te bellen of te mailen

 

                        

 

En wij offreren een super aantrekkelijk prijs voor deze multiplank.

 

 

Multiplank Rotterdam lak of olie

Een multiplank kan net als een massieve plank heel goed in de olie gezet worden. Het is het meest natuurlijk. Toch zijn er nog veel mensen die lak prefereren. Bovenstaande afbeelding laat zo’n gelakte multiplank vloer zien. Het is duidelijk dat deze glimt en dat doet lak natuurlijk. Er zijn tegenwoordig lakken die mat worden, maar olie is en blijft toch wel het meest origineel voor een houten vloer en een multiplank. Multiplank Rotterdam? Bel met de showroom waar jouw vloer al ligt te wachten. Een multiplank is ook een houten vloer. Alleen deze zogenaamde lamelplank heeft een toplaag van eiken. De optiek is dus hetzelfde als een massieve eiken plank.


In Rotterdam zijn nostalgische houten vloeren populair

Massieve planken kunnen er zeer doorleefd en stoer uit zien. Maar, in het gebruik en ook optisch zul je van deze dikke eiken planken niet veel verschil zien als je ze vergelijkt met een Multiplank. Deze zo genaamde multiplank vertonen optisch geen enkel verschil met massieve houten vloeren, maar ze zijn veel stabieler. De Vloerderij leverde al tientallen van dit soort multiplank vloeren naar Rotterdam en omgeving en ze zijn na al die tijd volledig klachtenvrij gebleken.

Omdat de meeste nieuwbouwwoningen tegenwoordig nagenoeg altijd met vloerverwarming afgeleverd worden en dit is uiteraard ook in Rotterdamhet geval, zijn deze multiplank houten vloeren rechtstreekse best-sellers. Houten vloeren en vloerverwarming gaan dus geweldig goed samen. Maar voor houten vloeren puristen onder ons, die een zwellinkje of krimpje geen enkel probleem vinden zijn die zware en stoere massieve planken een duidelijke keuze. De Vloerderij adviseert ook voor Rotterdam te allen tijde en multiplank.

Natuurlijk leverde de Vloerderij dit soort massieve houten vloeren naar Rotterdam, echter dat is de laatste jaren sterk verminderd. Zeker met de opkomst van vloerverwarming.

 

Dikte van de toplaag van een Multiplank

Multiplanken ook wel Duoplanken genaamd, zijn te koop in verschillende diktes eiken toplagen. De Vloerderij leverde deze multiplank houten vloeren in meerdere uitvoeringen naar Rotterdam. De voor jou meest geschikte toplaag dikte hangt af van je persoonlijke situatie. Deze speciale multiplank houten vloeren zijn zowel geschikt voor huiskamers als ook voor slaapkamers etc. Voor slaapvertrekken wordt in de meeste gevallen gekozen voor een dunnere toplaag. Bv: 12 mm inclusief een eiken toplaag van 3mm. Voor de meeste woonkamers is de toplaag vaker veel dikker en varieert dan van 4 mm tot wel 6mm.

Multiplanken kunnen in heel veel gevallen ook nog eens bewerkt worden. Denk maar eens aan borstelen, schrapen en aan het verouderen van deze vloeren. Ook in Rotterdam wordt in veel gevallen gekozen voor houten vloeren met een veroudering. Ook worden in Rotterdam vaak houten vloeren gekozen in een bruine antieke olie. Een authentieke uitstraling is hier ook vrij populair. Dit in scherpe tegenstelling met een stad zoals Amsterdam waar juist vaak voor strakke moderne tinten wordt gekozen.

Het is van belang om te weten wat jouw smaak is en daar houden we bij de Vloerderij als geen ander rekening mee. Houten vloeren die we naar Rotterdam leveren is compleet anders dan houten vloeren leveren naar pak em beet Enschede of Leeuwarden. Rotterdam blijft voor de Vloerderij een heel belangrijke houten vloeren stad en dat zal ook wel zo blijven.

 

De houten vloeren showroom voor Rotterdam.

Deze showroom bevindt zich in Zeeland, net even onder Rotterdam, lekker dichtbij dus. Een geweldige houten vloeren showroom volgeladen met de laatste vloerenontwikkelingen.