Houten vloeren in Rotterdam, ze zijn schitterend mooi en vriendelijk geprijsd
Houten vloeren Rotterdam.

Elke houten vloer in Rotterdam heeft een eigen smoelwerk

Kom ze bekijken in onze Showroom
Klik hier maar om ons te bellen of te mailen en om maar zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Houten vloeren Rotterdam een geweldige
keus uit een groot assortiment

Houten vloeren.
 

Houten vloeren Rotterdam. Geweldige heden ten daagse vloeren.

Houten vloeren worden in zowat elke te bedenken olietint geleverd, maar met die originele oude bruine antieke olie erop wordt de vloer toch wel heel Bourgondisch. En met name in Rotterdam zijn deze uitvoering houten vloeren erg gewild. Echt hoor, ze zijn hier erg populair. Maar ook geven de witte- en grijze olie een eikenhouten vloer een prachtige antiek platina-achtige tint.

Eiken houten vloeren zijn erg gewild in Rotterdam, Zeeland en de Drechtsteden

 

Klik hieronder om te bellen of te mailen

houten vloeren Rotterdam bellen   Houten vloeren Rotterdam emailen

 

Al deze geweldige houten vloeren krijgen bij ons speciale behandelingen. Ze worden getrommeld en bij dit procedé worden ze in feite lichtjes beschadigd en later worden ze vanzelfsprekend weer mooi vlak geschuurd., de gemaakte veroudering echter blijven wel goed zichtbaar. Een geweldig proces om een houten vloer of een parketvloer dat speciale smoeltje te geven. Vooral de Abdij houten vloeren lenen zich geweldig voor dit proces. 

Houten vloeren Rotterdam,
die ga je bekijken in die uitgebreide houten vloeren showroom van Rotterdam.

Houten vloeren zijn super gewild in Rotterdam
Super mooie houten vloer Antiek geolied
Houten vloeren Rotterdam, voor geweldige vloeren
Een grijze olie staat deze houten vloer goed
 
Rotterdam is een echte houten vloeren stad.
Smoke olie staat heel goed op houten vloeren
Houten vloeren zijn in Rotterdam goed op hun plaats.
Licht antiek, wel een hele speciale gave tint
 

Ook parket is populair in Rotterdam. Net zoals houten vloeren Houten vloeren in Zuid-Holland. In Rotterdam liggen ze van de Vloerderij Verouderde houten vloeren Rotterdam, ze doen het altijd weer voorstreffelijk. Houten vloeren Rotterdam aanbieding houten vloer.

Hier de meest gangbare olietinten. “Antique”, “White”, “Pure” en “Castle Grey”

 

Houten vloeren Rotterdam. Super vloeren voor Rotterdam, Zeeland en de Drechtsteden

Origineel Nederlands maatwerk ook in eikenhouten vloeren met een fransachtig tintje. Bekijk onze Vloerflitsen maar eens en je ziet die super collectie houten vloeren eens in het echt.

Met de juiste kleurolie krijg je de allermooiste antiek ogende houten vloeren. Ze komen super tot hun recht met een speciale antiek olie van Woca. Een pure natuurolie op basis van lijnzaad. Alle houten vloeren in Rotterdam kunnen op deze mooie manier afgewerkt worden. Een schitterende houten vloeren collectie voor Rotterdam.

Het houten vloeren productie begon ooit bij de Vloerenboerderij in de provincie Groningen. Hier werden voor het eerst houten vloeren geschaafd. In het begin heel kleinschalig, maar later werd de capaciteit uitgebreid. Nu wordt er volop geschaafd met grote machines en de Vloerderij beheerst het houten vloeren proces volledig. Houten vloeren in Rotterdam? Jazeker onze vloeren liggen daar goed.