Houten vloeren showroom Rotterdam. Een showroom met houten vloeren aanbiedingen voor Rotterdam.

Houten vloeren showroom Rotterdam, een partner showroom afgeladen met houten vloeren aanbiedingen voor Rotterdam, de Drechtsteden en Zeeland.
 

Een houten vloeren showroom eigenlijk voor heel Zuid-Holland en Zeeland. Bomvol houten vloeren Elke werkdag en op zaterdag hangt hier een gezellige en fijne sfeer. Hier vertellen ze je wat je wilt weten over houten vloeren. Je ruikt gewoon het eiken, je praat over die prachtige olietinten. Wil je een brede plank?, of ga je voor een elegante parket plank? Houten vloeren Rotterdam is wel bijzonder..

Een geweldig uitgebreide houten vloeren partner showroom voor Rotterdam ga maar eens kijken, maar bel eerst even voor de zekerheid, tenminste als je nog vragen hebt. Er is veel te zien. Gewoon gaan kijken dus. De Biezen 38a 3355 ET Papendrecht en vraag naar Bas den Otter..

 


Klik op onderstaande banners om ons te bellen of te mailen

 

Houten vloeren Rotterdam bellen                                 Houten vloeren Rotterdam emailen

 

Waar kan ik houten vloeren kopen in Rotterdam.

Deze prachtige maar vooral uitgebreide partner showroom is bij voorkeur geopend op afspraak, maar is door de week  geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Op maandag gesloten.

Houten vloeren showroom Rotterdam. Met een super uitgebreide toonkamer in Papendrecht.


In deze houten vloeren showroom Rotterdam liggen geweldig mooie, maar ook interessante eikenhouten vloeren. Ook de multiplank is hier heel goed vertegenwoordigd. De hele kollektie is vriendelijk geprijsd en je vindt hier vloeren voor ieders budget. Kom ze maar heel snel bekijken.
Houten vloeren showroom Rotterdam…de meest uitgebreide houten vloeren kollektie.